Creatieve Kinder Coaching


Begin 2023 heb ik de opleiding Creatieve (Kinder-) Coaching afgerond. Het was zo ontzettend leuk, leerzaam en vol met inzichten. Eindelijk iets waarbij ik mijn creativiteit kan combineren met psychologie. Ik heb de afgelopen jaren gemerkt dat ik heel blij wordt om zelf iets te creëren en daar een ontdekkingsreis in te maken.  Het geeft mij altijd veel rust als ik schilder. Dan ben ik echt even uit mijn hoofd en leef ik in mijn eigen bubbel en dat voelt heerlijk. Het is fantastisch om jezelf helemaal ergens in te kunnen verliezen.

Maar ik zocht naar meer verbinding, voldoening en betekenis. Als creatief coach help ik jou om tot rust te komen in je hoofd, te creëren en te floreren. Maar bovenal om lekker creatief bezig te zijn.

Ik geloof  in het onbegrensde potentieel van iedereen. Ik help je graag je creativiteit te ontdekken en te ontwikkelen, zodat je jezelf en jouw leven kunt verrijken.

Met behulp van creatieve oefeningen hoop ik jou inzichten te geven met als doel om positieve emoties en ervaringen te creëren die je helpen om jou in je kracht te zetten.

Ik geloof in de kracht van verbinding. Zo help ik je graag om verbinding te maken met jouw innerlijke stem, jouw sterktes en krachten en te connecten met anderen, zodat jij in staat bent om te floreren en je gelukkig te voelen.

“Creativiteit brengt ons het vermogen om met oplossingen te komen.”

Hoe ga ik te werk?

Eerst zal er een intake gesprek plaatsvinden. In dit gesprek zal duidelijk worden of je bij mij aan het goede adres bent om je te kunnen helpen. In overleg bepalen we het aantal sessies. Meestal worden er minimaal 3 sessies gepland om vervolgens te evalueren.

 

In eerste instantie richt ik mij op kinderen vanaf 6 jaar. Maar ook volwassenen zijn welkom.

Schilderen met kinderen
Schilderen met kinderen
Creatief Coachen

Wat kost een traject/sessie?

Omdat ik nog in mijn oefentraject zit van Creatief Coachen bied ik momenteel de sessies aan voor EU 35,- per sessie.

Wil je meer weten? Stuur mij dan gerust een mailtje of bel mij op 06-53466204

Ik werk als Creatief Coach in de omgeving Peize, Roden, Hoogkerk, Eelde, Paterwolde, Norg en Leek.

– Jennifer –