Muurschilderingen incrediblyrespecially


Ben jij op zoek naar een toffe muurschildering voor op kantoor, horeca gelegenheid of gewoon bij jou thuis? Muurschilderingen geven sfeer aan een ruimte. Heb je een muur die wel opgevrolijkt mag worden? Dan is een mooie muurschildering misschien wel het antwoord. Er is van alles mogelijk van een simpele logo, een lijntekening tot een op maat gemaakte kleurrijke schildering op de muur. Neem gerust een kijkje in mijn portfolio om te zien wat ik zoal heb gemaakt.

“The bigger the canvas the better.”

Hoe ga ik te werk?

Eerst zal er een oriƫnterend gesprek zijn. In overleg bepalen we samen wat er op de muur moet komen en vervolgens zal ik een ontwerp maken. Na goedkeuring van het ontwerp en kostenplaatje plannen we een datum wanneer ik de muurschildering zal komen maken.

Ik werk met name in de omgeving Groningen, Drenthe, Friesland en Overijssel. Maar voor een leuke opdracht ben ik bereid om ook verder te rijden. Ik ben ook met enige regelmaat in de omgeving van Amersfoort te vinden.

Dorpshuis Peize Muurschildering
Muurschildering hotel

“Een muurschildering geeft de ruimte een persoonlijke sfeer”

Wat kost een muurschildering?

De kosten van een muurschildering zijn van meerdere factoren afhankelijk. Heb je al een ontwerp in gedachten of moet er nog een ontwerp worden gemaakt? Wat is de moeilijkheidsgraad van het ontwerp? Hoe groot is de muur en welke ondergrond heeft het en kan ik er makkelijk bij? Om een goede inschatting te kunnen maken heb ik voldoende informatie nodig. Dit kan ik vaak na een oriƫnterend gesprek wel geven. Neem dus gerust vrijblijvend contact met mij op.

– Jennifer –

Muurschilderingen gemaakt voor o.a.

Logo Wapen van Drenthe
Logo Norgerhout
Logo Toko Frederik